17 november, 2009

Tisdagstema, accessoarer

Min ring som jag bär som ACCESSOAR till vardags, på höger hands långfinger, det är en silverring med en bärnsten. Nu är ju bärnsten en väldigt mjuk "sten" så den har blivit repig och matt med åren, nämnde för min käraste att jag önskade mig en ny ring till julen kanske får jag den önskan uppfylld.
Posted by Picasa

10 kommentarer:

  1. Väldigt vacker ring. Jag har ett halsband i bärnsten som är väldigt gammalt och som du skriver så blir det mattare med åren.
    Ha en fortsatt bra dag
    Gunilla

    SvaraRadera
  2. Tjusig som attan, håller tummarna för att sambon uppfyller din önskan till jul :)

    SvaraRadera
  3. En mycket vacker ring, du kanske borde se reporna som en del av det, alltså en symbol för det liv du levt =)

    SvaraRadera
  4. Vilken vacker ring! Är den gammal?

    Fick ett bärnstenshalsband i doppresent av min fadder, som han gjort själv av bärnsten han hittat på Irland. Betyder mycket för mig!

    SvaraRadera
  5. Den där ser ju ut som om den kommer från förra sekelskiftet - inte tror jag att mannen din hittar en lika snygg igen! Kan man inte behandla bärnstenen så att den blir som ny?

    SvaraRadera
  6. Vackra gamla smycken är bland det finaste jag vet, särskilt om de har en historia med sig. Behåll du denna fina ring, även om den har några repor. Ha det bra på din resa!
    /Lotta

    SvaraRadera
  7. Vacker gul sten i din ring.. vårda den med omsorg.. sådana dyrgripar växer inte på träd:-)

    SvaraRadera
  8. Vilken vacker ring, jag har en nästan likadan som jag köpte när vi var i Gdansk, tyvärr är den lite för stor, så jag skulle behöva ta den till den guldsmed och få den åtgärdad på något sätt. Annars får jag väl kanske ge bort den till någon med lite större fingrar. Den var annars tänkt att ha på långfingret.

    Tack för din kommentar hos mig och för lyckönskningen!
    Ingrid

    SvaraRadera